Välkommen till En Öl & Whisky­mässa!

Den 6-7 april 2018 på Svenska Mässan i Göteborg.

Köp biljett

Den 6-7 april 2018 på Svenska Mässan i Göteborg.

Köp biljett

En Öl & Whiskymässa öppnar 6 april 13:00

Köp biljett härPå En Öl & Whiskymässa samlas ett stort antal utställare från mikrobryggerier, bryggerier, whiskydestillerier, whisky- och ölimportörer, bryggmästare, whiskyhuvudmän och en rad olika delikatessföretag, även övrig dryck som cider, rom och avéc. Förutom att besöka utställare och provsmaka det man är intresserad av, genom att använda dryckeskuponger, kan man på mässan även exempelvis gå på diverse provningar.

Välkommen till En Öl & Whiskymässa på Svenska Mässan i Göteborg!

Biljettinformation

Läs mer om biljetter och priser inför En Öl & Whiskymässa 2018.

 

Vissa entrétider blir fort slutsålda – så vänta inte för länge med att köpa om du har specifika önskemål om när du önskar gå på mässan.

Whiskytävling

En Öl & Whiskymässa kommer i ett samarbete med Whiskytower att anordna en whiskytävling. Medaljer i valörerna guld/silver/brons kommer att delas ut i 3-10 klasser.

Hotellpaket

Gör det mesta av ditt besök. Passa på att bo på Hotel Gothia Towers, då bor du bara en hisstur från mässan.

 

Exklusivt: Våra Hotellpaket-gäster får besöka mässan valfri tid på ankomstdagen och behöver inte köpa biljett till en viss tid.

Senaste nytt från En Öl & Whiskymässa

Rekordtryck på biljetterna till En Öl & Whiskymässa

26 oktober / 2017

Den sjätte oktober släpptes biljetterna till En Öl & Whiskymässa 2018 och redan första dagen slogs ett nytt försäljningsrekord då man sålde 3705 biljetter. Det höga intresset för biljetterna bekräftar En Öl & Whiskymässas popularitet och dess betydande roll på Sveriges öl- och whiskyscen. Biljetterna har fortsatt att sälja bra och 7 500 personer har redan säkrat sin biljett till den sjätt...

Läs vidare