Plantation Rum

  • Plats: B02:40

Beskrivning

Plantation är kända för sina högkvalitativa och innovativa produkter där rom från utvalda destillerier valts ut, lagrats och blendats. Rommen får sin rika smak, finess, elegans och struktur genom att de dubbellagrats på bourbonfat från respektive terroir i Karibien och på Ferrandfat hos Maison Ferrand i Frankrike. 

Plantations grundare och Cellar Master, Alexandre Gabriel är en välkänd personlighet i rom världen. Han kan identifiera varje romproducerande land, region och destilleri. Han har kännedom om deras jordmån, klimaten på varje ö och vilken destillationsteknik som används – fransmännen sammanfattar detta med ordet terroir. Alexander Gabriel väljer ut de bästa, individuella faten,  ur varje destillatörs lager. Det är hans sätt att respektera den unika personlighet som man hittar i de bästa romdestillaten i Karibien.

På mässan presenteras Plantation Rum utav Spring Wine & Spirits som har importerat vin sedan 1995 och senare också sprit. Vi importerar vin och sprit från i stort sett hela världen och representerar ett åttiotal producenter, alltifrån stora, världsomspännande vinkoncerner till det lilla familjeföretaget. Sedan starten har vi vuxit till att bli en ledande distributör av vin till Sveriges restaurangmarknad och är en av de större leverantörerna till Systembolaget. 

Produkter

Dryck

Dryck