Välkommen som utställare på En Öl & Whisky­mässa

Vissa saker är värda att vänta på. Den 12-13 april 2019 är väntan över. Då arrangeras En Öl & Whisky­mässa återigen i Göteborg.

Vissa saker är värda att vänta på. Den 12-13 april 2019 är väntan över. Då arrangeras En Öl & Whisky­mässa återigen i Göteborg.

En Öl & Whiskymässa arrangeras under två dagar och 2018 besöktes mässan av ca 24 000 besökare. Mässans huvudmålgrupp är privatkonsumenter mellan 30-55 år, både manliga och kvinnliga besökare.

Sveriges andra stad
Göteborg är en intressant destination för en öl- och whiskymässa. Regionen har många krogar, whisky- och ölklubbar och bryggerier. Göteborgarna är också enligt en Sifo-undersökning mest ölintresserade i Sverige.

Under 2015 lanserades GBG Beer Week, Sveriges första ölvecka, som En Öl & Whiskymässa är en av initiativtagarna till. Veckan bubblade av ölrelaterade evenemang och avslutades sedan med mässan som veckans kulmen.

Våra tidigare utställare berömmer Göteborgspubliken som varje år visat ett stort engagemang och intresse för att vilja lära sig mer om mässans drycker.

För att mässan ska bli ett lyckat arrangemang är ni en viktig aktör. Varmt välkommen att vara med och skapa och leverera En Öl & Whiskymässa 12-13 april 2019!

Anmäl dig som utställare till En Öl & Whiskymässa 2019 >>

Vi bjuder in:
Mikrobryggerier, bryggerier, whisky- och ölimportörer, whiskydestillerier, bryggmästare, whiskyhuvudmän, spritimportörer- och producenter och övriga dryckesföretag med rom, cider och avéc. Vi bjuder även in delikatessföretag med ost, chark, choklad m.m.

För mer information, kontakta:
Minny Källman, projektledare/säljansvarig
minny@svenskadryckesmassor.se
0703-78 75 85

Ställ ut på mässan

Anmäl er som utställare på En Öl & Whiskymässa här.

Anmälan