Viktig information gällande En Öl & Whiskymässa 2020

Torsdag 3 december

Den 3 december skickades ett mail till dig med en påminnelse om att du som ännu inte fått din återbetalning behöver kontakta oss. Saknar du din återbetalning och inte har fått något mail från oss under torsdagen den 3 december? Kontakta oss på tickets@svenskamassan.se så hjälper vi dig.


Måndag 19 oktober

Ett fåtal av våra kunder väntar på återbetalning för biljettköp som gjordes inför En Öl & Whiskymässa 2020. Dessvärre har vi stött på tekniska problem och på grund av detta har vi skickat mail till berörda där vi efterfrågar uppgifter för att kunna återbetala. Saknar du din återbetalning och inte har fått något mail från oss under måndagen den 19 oktober? Kontakta oss på tickets@svenskamassan.se så hjälper vi dig.


Läget för En Öl & Whiskymässa

Sedan den 12 mars 2020 gäller att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare inte får hållas i Sverige. Regeringen tog den 27 mars beslut, på rekommendation av Folkhälsomyndigheten, att ytterligare begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från och med söndag den 29 mars. Beslutet, som gäller tills vidare, innebär att den tillåtna gränsen för antalet deltagare sänks från 500 till 50 personer. Svenska Mässan Gothia Towers agerar självklart i enlighet med detta beslut i samtliga avseenden det påverkar vår verksamhet.

Vi kommer därför inte, så länge beslutet gäller, att genomföra några fysiska arrangemang med fler än 50 deltagare.

Coronaviruset har fått konsekvenser i en utsträckning som få kunnat föreställa sig. Vår förhoppning var länge att kunna arrangera En Öl & Whiskymässa 2020 som planerat, men utifrån rådande omständigheter samt Folkhälsomyndighetens senaste riktlinjer ser vi inte att det är möjligt att genomföra mässan på ett säkert sätt.  

Ett tungt beslut att fatta – men hälsa och säkerhet för er besökare, våra utställare och medarbetare går före allt annat. 

Alla utställare och biljettköpare har fått information via mail 17 augusti till den e-postadress som angivits vid köp. (OBS! Glöm inte titta i skräpposten.) Har du köpt biljett/biljetter så kommer de att avbokas och du kommer att få återbetalt biljettavgiften* samt eventuella dryckeskuponger, provningar och andra biljettpaket* om det är bokat.

Vi ber om din förståelse för att återbetalningar kan komma att ta tid. Du kommer att få information via mail när alla utbetalningar är gjorda.

Har du bytt betalkort efter att ditt köp genomfördes? Kontakta din bank så hjälper de dig.

Har du bytt e-postadress efter att ditt köp genomfördes? Kontakta oss via formuläret på vår kontaktsida och uppge din gamla respektive nya e-postadress.

Nu laddar vi om inför En Öl & Whiskymässa 2021 och återkommer med ett nytt datum så fort som möjligt.

*exkl. serviceavgift á 20 kr per biljett/paket


Läs mer om vad vi på Svenska Mässan Gothia Towers
gör för att du ska känna dig trygg när du besöker oss.

Läs mer