Provningar

Sugen på en öl- eller whiskyprovning? Provningsprogrammet släpps i mitten av mars 2019 och du kommer då att kunna se det på denna sida.

Sugen på en öl- eller whiskyprovning? Provningsprogrammet släpps i mitten av mars 2019 och du kommer då att kunna se det på denna sida.

En Öl & Whiskymässa har ett fullmatat program av dryckesprovningar. Här möter du många av de största namnen inom öl och whisky. Provningarna sker i lugna och avskilda provningssalar där du får smaka på flera utvalda drycker från en viss tillverkare, eller på ett spännande tema.

Provningen blir ofta en oförglömlig höjdpunkt. Under en timme guidar en kunnig expert dig – inte sällan en person från bryggeriet eller destilleriet. Du får lära dig mer om smakerna, tillverkningen och historien bakom det som finns i glasen. Och självklart ställa hur många frågor du vill.

Vill du göra en snabbare provning på mässgolvet arrangeras det även speedtastings; en fartfylld smakupplevelse. Vid våra speedtastings får du under en halvtimma fördjupa dig i öl eller whisky – mitt i mässbruset. Via trådlösa hörlurar hör du vad provningsledaren berättar och tillsammans provar gruppen sig igenom handplockade smakprover från montrarna runt omkring.

Provningsprogrammet släpps i mitten av mars 2019.

Vill du få information om när provningarna släpps? Anmäl dig till En Öl & Whiskymässas nyhetsbrev för att få den senaste informationen först.

Prenumerera på nyhetsbrev

  • Alla dagar
  • lördag 13 apr
14:00
  • Filtrera på Programtyp

  • Filtrera på provningstyp

Aktivt filter
Provning x

Inga programpunkter matchade.

14:30

Världens största whiskyprovning