Inför ditt besök

På En Öl & Whiskymässa har du möjlighet att prova drycker hos mer än 160 utställare. Därför rekommenderar vi att du planerar ditt besök redan nu.

Läs på och stjärnmärk favoriterna. I vår utställarlista kan du läsa om alla varumärken, där kan du även stjärnmärka de utställare som du inte vill missa eller som har spännande drycker som du är nyfiken på.

Ta på dig sköna skor. Det är väldigt få besökare och utställare som stirrar ner i golvet för att studera dina skor. Det blir många tusen steg på mässan när ni ska knalla runt på nästan 20 000 kvm, så se till att det blir bekvämt.

Boka en provning. Har du inte upplevt en öl- eller whiskyprovning tidigare, ska du absolut boka in en hos oss. På mässan finns några av Sveriges mest kunniga och omtyckta provledare.

Kolla in mässkartan för att pricka in var dina favoritutställare håller hus.

Fyll på med vatten. På flera ställen finns vattenstationer – glöm inte att fylla på vatten i kroppen när du ändå sköljer glaset.

Glöm inte att äta. Inne på mässan finns bland annat korv, burgare, wraps och självklart vegetariska och veganska alternativ. Dessutom finns massor av delikatessföretag på plats.

Osäker på vad du ska prova? I anslutning till mässan presenteras vinnarna i årets öl- resp. whiskytävling. Här har våra experter blindprovat hundratals drycker och valt ut de bästa i flera olika kategorier. Listan kommer att presenteras här på sajten och här finns massor av bra tips att få.