Biljetter och priser

En Öl & Whiskymässa 2018 öppnar 6 april 13:00

Biljetterna säljs i olika entrétider för att undvika köbildning. Din entrétid betyder att du måste gå in på mässan mellan de klockslagen, men du kan stanna kvar på mässan så länge du vill.

Har du problem med köpet i onlineshopen? Maila tickets@svenskamassan.se. Ange namn, telefonnummer och e-postadress eller ring 031-708 80 99. Observera att du inte kan köpa/reservera biljetter via tickets@svenskamassan.se. Har du problem med redan köpt biljett så hjälper de dig gärna.

Biljetterna är inte personliga, så det går bra att t.ex. ge bort dem i present. Inga byten eller återköp på köpta biljetter till En Öl & Whiskymässa.

Öppettider
Fredag 6 april kl. 13-23
Lördag 7 april kl. 11-22

Se vanliga frågor och svar om biljettköp m.m. här >>

Åldersgräns
20 år, inga personer under 20 år är tillåtna på mässan (gäller även barn i barnvagn/bärsele). Obligatorisk legitimationskontroll.

Priser
Fredag 260 kr*
Lördag 260 kr*
Priset inkluderar entré, garderob, ett ölglas och ett whiskyglas.
*pris exklusive serviceavgift, 20 kr/entrébiljett

VIP-biljett 310 kr*
Priset inkluderar valfri entrétid (via entré 2) på köpt dag och tillgång till VIP-lounge, garderob, ett ölglas och ett whiskyglas.
*pris exklusive serviceavgift, 20 kr/entrébiljett

Hotellpaket på En Öl & Whiskymässa
Passa på att bo på Hotel Gothia Towers, då bor du bara en hisstur från mässan. Läs mer om hotellpaketen

Exklusivt: Våra Hotellpaket-gäster får besöka mässan valfri tid på ankomstdagen och behöver inte köpa biljett till en viss tid.

Följande entrétider gäller:
Fredag

Fredag kl. 13-16
Fredag kl. 16-18
Fredag kl. 18-23
VIP Fredag kl. 13-23

Lördag
Lördag kl. 11-12
Lördag kl. 12-14
Lördag kl. 14-16
Lördag kl. 16-18
Lördag kl. 18-22
VIP Lördag kl. 11-22 SLUTSÅLT

En entrétid innebär garanterad entré under det angivna tidsintervallet. Du måste inte lämna mässan efter den tiden, utan kan stanna kvar så länge du vill. Oavsett om du köper din biljett på plats eller i förväg måste du välja en slot-tid (observera dock att vissa slot-tider kan sälja slut innan mässan öppnar).

Det kommer att finnas biljetter att köpa på plats (dock inte VIP-biljetter), antalet beror på hur länge besökarna stannar och hur många personer som vistas på mässan när man vill gå in. Ett tips är att hålla koll på Facebook, där kommer vi att uppdatera gällande läget under pågående mässa. Den svåraste tiden att köpa biljetter på plats är lördag mellan kl. 11-18, därefter är det god chans att det finns biljetter.

Dryckeshäften
100 kr, 200 kr, 300 kr och 400 kr. Du kan köpa dryckeshäften online i förväg, men det går också bra att köpa kuponger på plats inne på mässan.

Provningar
Information om provningarna 2018 publiceras närmare inpå mässan.