En Öl & Whiskymässa

Safe to visit. Vi följer myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Läs mer

Coronaviruset har fått konsekvenser i en utsträckning som få kunnat föreställa sig. Vår förhoppning var länge att kunna arrangera En Öl & Whiskymässa 2020 som planerat, men utifrån rådande omständigheter samt Folkhälsomyndighetens senaste riktlinjer ser vi inte att det är möjligt att genomföra mässan på ett säkert sätt.

Ett tungt beslut att fatta – men hälsa och säkerhet för er besökare, våra utställare och medarbetare går före allt annat.
Alla utställare och biljettköpare har fått mail 17 augusti med vidare information.

Nu laddar vi om inför En Öl & Whiskymässa 2021 och återkommer med ett nytt datum så fort som möjligt.

Viktig information gällande En Öl & Whiskymässa

Angående coronaviruset Covid-19.

Läs mer »

 

Missa inga nyheter!

Håll dig uppdaterad på nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Prenumerera på nyhetsbrev »

Hyllade författaren utsedd till Årets Ölgöteborgare

Vinnaren av Årets Ölgöteborgare är författaren Peter M Eronsson, välkänd för sina böcker om öl, cider och deras tillverkning. Peter M Eronsson är också en av jurymedlemmarna på En Öl & Whiskymässas Öltävling och har haft en betydande roll för mässans ölprovningar.

Snart släpps provningarna!

Sugen på att testa olika sorter av öl, whisky eller rom? I början av mars släpps äntligen provningarna till En Öl & Whiskymässa den 3-4 april. På mässan hittar du många av de största varumärkena inom öl och whisky. Provningarna sker i lugna och avskilda provningssala...

En Öl & Whiskymässa stod för världens största whiskyprovning någonsin

I helgen arrangerades återigen En Öl & Whiskymässa i Göteborg vilken fortsätter att öka i popularitet både hos utställare och besökare. I år slogs nya rekord med fler än 190 utställare, 25 024 besökare och inte minst ett officiellt världsrekord. Guinness World Records fanns på plats för att bekräfta att 2283 personer...