Tävling – bli ansiktet utåt för En Öl & Whiskymässa

Vill du, tillsammans med din kompis, partner, pappa, bror, syster eller någon annan du tycker om, bli ansiktet utåt för En Öl & Whiskymässa?

Tack för alla bidrag! Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är kontaktade.

Tävla om att bli ansiktet utåt för Göteborgs stora öl- och whiskymässa, En Öl & Whiskymässa, tillsammans med någon du tycker om. Ni vinner även biljetter till mässan där ni får möjligheten att provsmaka över 1000 ölsorter och 1200 whiskysorter från i stort sett hela världen, samt en hotellnatt med frukost på Gothia Towers (till ett totalt värde av 990 kr). Vinnarna kommer att fotograferas på En Öl & Whiskymässa fredagen den 12 april mellan kl. 12-15 och bilderna kommer sedan att användas i vår framtida marknadsföring för En Öl & Whiskymässa.

ansiktet utåt

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, svara på två frågor och bifoga en bild på dig och personen du vill vinna tävlingen tillsammans med.

Tävlingen arrangeras av En Öl & Whiskymässa och avslutas den 9 mars 2019, då tre vinnarpar kommer att utses. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Svenska Mässan, Gothia Towers och Svenska Dryckesmässor som står bakom En Öl & Whiskymässa. Juryn kommer att utse vinnare utifrån motivering och val av bild. Vinnarna kommer att kontaktas via mail när tävlingen är avslutad och de presenteras även på vår hemsida.

Du och personen du tävlar med måste vara minst 20 år fyllda. Ni kommer att fotograferas i olika konstellationer tillsammans med 4 andra personer som också har vunnit tävlingen.

Eventuell resekostnad till och från Göteborg och mässan bekostas av vinnarna. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Era uppgifter kommer endast att användas i samband med tävlingen och du har rätt att välja att ta bort dem och återta ditt samtycke till att de används till tävlingen. Ta del av vår integritetspolicy här.

Kontrakt med villkor skrivs på innan fotograferingstillfället.

Lycka till!