Få ut mer av ditt mässbesök

På En Öl & Whiskymässa kommer du ha möjlighet att träffa mer än 160 utställare, därför rekommenderar vi att du planerar ditt besök redan nu så du hinner läsa på om mässans utställare. Du hittar alla utställare här >>

  • Stjärnmärk favoriten vars nyheter som du inte vill missa eller nya spännande utställare som får dina vyer att vidgas.
  • Ta på dig sköna skor! Det är väldigt få besökare och utställare som stirrar ner i backen för att studera dina skor. Det blir många tusen steg på mässan när ni ska knalla runt på nästan 20 000 kvm. Se till att bekvämlighet kommer först!
  • Osäker på vad du ska prova? På fredagens eftermiddag presenteras vinnarna i mässans öl- och whiskytävling. Här har experter blindprovat hundratals drycker och valt ut dom bästa i flera olika kategorier. Listan kommer att presenteras på vår hemsida och här finns massor av bra tips att få.
  • Du kommer omöjligt kunna prova allt men för att få ut så mycket som möjligt och behålla fokus glöm inte att äta och dricka. I  vår food court finns bland annat korvar, burgare, charktallrikar, och självklart vegetariska alternativ. På flera ställen finns även vattenstationer så glöm inte att fylla på vatten i kroppen när ni ändå sköljer glaset.
  • Kolla in mässkartan för att pricka in var dina favoritutställare håller hus, du hittar kartan över mässan här >>