-
Hem
-
Om En Öl & Whiskymässa
-
Biljetter och paket
- Utställare
-
Händer på mässan
-
Planera ditt besök
-
Syrlig öl, en modern trend med lång historia – med Beernews.se
Med den moderna vågen av hantverksbryggerier har vi sett många nya trender komma inom öl, bland annat har syrlig öl fått vara med och ta en tydlig plats i rampljuset och många ölälskare har hittat nya favoriter inom de syrliga ölstilarna. Men syrlig och sur öl är inte något modernt påhitt, och det innefattar förutom en lång och intressant historia även en bredd av olika ölstilar.
I den här provningen guidar Fredrik Berggren och Tobias Janius från Beernews er genom det syrliga ölets fascinerande värld. Från spontanjäst suröl i Pajottenland, via moderna fruktbomber, och vidare ut i det syrliga ölets breda landskap.
Fredrik Berggren har skrivit om öl för tidningar som Expressen och Svenska Dagbladet, driver det ölsatiriska kontot Double Bastard Beer Blog och är en del av trion bakom podcasten Ölpölen. Tobias Janius är designern som jobbat med bryggerier i både Sverige och Norge, har en examen i bryggeriteknik och är förutom ölskribent även värd för Beernews podcasts.
Har du inget konto? Inga problem.
och ta del av alla fördelar.
Ett inlogg. Alla skärmar.
Mina sidor
Skapa ett konto på ”Mina sidor” för en personlig mässupplevelse! När du loggat in kan du enkelt spara dina favoritutställare och intressanta programpunkter som du inte vill missa under mässbesöket. Ett konto är helt kostnadsfritt.
Utställarservice Online >>
Är du utställare?
Då ska du gå vidare till Utställarservice Online. Där hittar du all praktisk information inför ditt deltagande. Logga in påUtställarservice Online >>
Ett inlogg. Alla skärmar.