Rekordtryck på biljetterna till En Öl & Whiskymässa

Den sjätte oktober släpptes biljetterna till En Öl & Whiskymässa 2018 och redan första dagen slogs ett nytt försäljningsrekord då man sålde 3705 biljetter. Det höga intresset för biljetterna bekräftar En Öl & Whiskymässas popularitet och dess betydande roll på Sveriges öl- och whiskyscen.
Biljetterna har fortsatt att sälja bra och 7 500 personer har redan säkrat sin biljett till den sjätte upplagan av En Öl & Whiskymässa i Göteborg som beräknas besökas av 24 000 personer under två dagar.

– ”Lördagens VIP-biljetter är redan slutsålda men det finns fortfarande ett fåtal VIP-biljetter kvar till fredagen, säger mässansvarige Stanley Wong. VIP-besökarna kommer att få en egen entré i mässans nya entré mitt emot Liseberg, som efter en omfattande renovering blivit större, fräschare och har en egen servering.”

Mässans utställare representeras av stora som små bryggerier, destillerier och importörer från Göteborg, Sverige och stora delar av världen.
För den som är intresserad av att lära sig mer om öl, whisky, rom och gin på Göteborgs stora öl- och whiskymässa gäller det alltså att säkra sin biljett så snart som möjligt.