Ett bryggeri som drivs av ett par som fermenterar godsaker!

Det är snart dags för Göteborgs stora öl- och whiskymässa, En Öl & Whiskymässa. Innan dess vill vi passa på att lyfta fram några av våra härliga utställare! Vi fick chansen att prata lite med Niclas, som tillsammans med sin partner Anna driver Fermenterarna – “Ett bryggeri som drivs av ett par som fermenterar godsaker!”, säger Niclas när han beskriver Fermenterarna med en mening.


Bild: Niclas och Anna från Fermenterarna

Vad kommer vi att hitta i er monter? Har ni med er något nytt till mässan?
Här kommer ni hitta främst surt, och sen lite mera surt, och kanske något humligt? Vem vet! Nyheter kommer det garanterat finnas!

Vad ser ni för trender inom branschen?
Vi ser att många bryggerier försöker bredda sin portfolio genom att brygga olika ölstilar de kanske inte gjort förut. Ekfatslagring verkar vara poppis också.

Vad dricker du helst? I vilket sammanhang och varför?
Helst något riktigt humligt i badkaret efter en bryggdag!

Vem vill du helst ta en öl med?
Marcus Berggren, jäklar så skoj!

Besök Fermenterarna på mässan om ni vill prata och smaka suröl!